party

har bara en sak att säga: jag är full!!
puss och kram!!!


Godkänd!

Blev godkänd på min examinationsuppgift! Så nu har jag en sak mindre att oroa mig för.. ;) Så ikväll blir det verkligen party! :D

Puss och kram

Trött

Är helt slut idag, så kommer varken bli långt eller roligt inlägg. Var andra dagen på VFUn, och var riktigt roligt! Höll till och med i samlingen idag, gjorde en ramsa "Pippis gräddtårta", och den var riktigt uppskattad av barnen :) Och samtidigt som jag övade i att hålla samling, berättade jag också min saga, så ett mindre moment att göra :) Men fortfarande en del kvar att göra, men som tur är, är det mesta bara småplock :)

Men nu ska jag krypa till kojs, upp tidigt imorgon också :(

Puss och kram

VFU

Ja, nu är man hemma efter första dagen på VFU:n. Det gick bra, men man blir rätt seg över att gå upp 04.30 på morgonen (började kl 7), och "jobba" till kl halv 1 :P Men var riktigt kul att träffa alla igen, och se hur stora de har blivit! De hade blivit så duktiga, även de minsta som knappt kunde något förra gången, kunde nu prata riktigt bra, samt hänga med i sångerna vi sjöng på samlingen, genom att använda rörelserna till :)

Men till den dåliga sidan av VFUn denna vecka, det är så mycket att göra! Har börjat med en av uppgifterna, eller ja, gjort större delen på en, och lite på en till. Men vill vara klar nu, så jag bara kan "glida" med resten av veckan, i alla fall ha gjort det mesta tills på onsdag, så jag slipper stressa så mycket.. Men men, jobbar lång dag imorgon, då får jag passa på att göra mycket!

Tänkte också vara duktig idag och börja läsa lite, känner mig faktiskt redo att börja kolla i böckerna, så man kanske kan lära sig något :P Sen har jag beställt de sista böckerna som fattas också, när de kommer måste jag verkligen läsa, annars är det mycket pengar i onödan :S

Kopierade också lite frågor som Kristin hade på sin blogg, såg att det var någon som hade kommenterat henne och där sagt att man skulle kopiera dessa frågor och svara på :)


1. Är du nöjd med namnet dina föräldrar gav dig?

Nja, ibland är jag det, ibland inte.


2. Vilka sorters djur har avsiktligt bitit dig?

Katt tror jag


3. Hade du hellre blivit född till det motsatta könet istället för det du föddes till?

Nej, aldrig. Trivs så bra med att vara tjej, mycket roligare :) (Förutom en viss vecka i månaden)


4. Vilken tecknad/animerad Disneyfilm är din absoluta favorit?

Ja, lång lista: Skönheten och Odjuret, Lejonkungen, Mulan, Hitta Nemo, Pocahontas.. Har säkert glömt någon!


5. Har du något mål som du vill uppnå just nu?

Bli färdig lärare, klara av att spara pengar till flytten


6. Är du allergisk mot något?

Nepp :)


7. Väljer du att köpa ekologisk mat istället för "vanlig" när det finns som alternativ?

Nej, köper sällan mat, mamma ordnar ;)


8. Vilken hushållssyssla skjuter du upp så länge som möjligt?

All städning, och disk


9. Vilken sport/idrott har du hållt på med som längst?

Dans (Bugg)


10. Tror du att pengar kan köpa lycka?

Nja, man kan aldrig bli till 100% lycklig med bara "köpt" lycka


11. Står du helst framför eller bakom kameran?

Beror på om jag är fixad eller inte

12. Sjunger du i duschen?

Nepp


13. Tar du några vitaminer/kosttilskott?

Nej, aldrig


14. Vilken sorts frukt åt du senast?

Banan


15. Har du gjort något du ångrar den senaste månaden?

Nej, inte vad jag kan komma ihåg


16. Vilken hårfärg föredrar du på det motsatta könet?

Spelar ingen roll


17. Hur spenderas en födelsedag allra bäst?

Med familj och vänner


18. Brukar du handla på kredit?

Nej,aldrig


19. Har du någongång handlat på Gekås i Ullared?

Många gånger :P


20. Vad tänker du göra nu när frågorna är slut?

Publicera dem och sedan försöka plugga

Ja, detta var lite av mig :P

Puss och kram

Hemma igen

Ja, eller har varit hemma ett tag. Åkte från Göteborg imorse, sen blev det in till stan en liten stund :) och som sagt, är riktigt sugen på en tatuering snart! Lite svårt val att välja vilken, texten i svanken har mest fördelar just nu, men känner mig mest säker med stjärnorna, så blir nog det! :)

Har också vart duktig och cyklat ca 30 min på träningcykeln idag :) Kanske inte mycket, men jag får börja smått :P Men kommer behövas cyklas myyycket om jag ska göra av med allt som jag åt i helgen :S Glass, och pizza, och godis + vanlig middag :S Men men, det är helg, då får man äta :P

Imorgon är också första dagen på VFUn. Säger som de flesta, är lite blandade känslor faktiskt. Ska bli kul att vara där, men samtidigt är det så mycket man ska göra så man får ingen tid med barnen. Det är två barnintervjuer, en barnobservation, ta kort på tre stycken kreativa och lärande miljöer, läsa samt berätta en saga, och så en matematisk fältstudie! Så blir börja direkt imorgon bitti när man kommer :S

Ne, nu ska jag äta middag, ha en bra kväll alla!


Bjuder på en lite ostadig bild från tentafesten!

Puss och kram

Hjälp

Ja, nu behöver jag så många åsikter som möjligt! Jag ska göra minst två tatueringar till i mitt liv, men vet inte vilken jag vill göra som nästa.
Denna är den ena (har redan visat den en gång):


Och denna är den andra:


Vilken tycker ni jag ska göra, och finns det några åsikter, positiva eller negativa, så säg dem! Och ignonera gärna mina kärlekshandtag och mina "stora" kunskaper i paint ;)

Puss och kram

Favoritglass!


Jag har en ny favoritglass! Ben & Jerrys Chocolate Fudge Brownie!
Var tvungen att köpa den dyyyyra glassen idag bara för att testa, men det var värt priset! Den var riktigt god, samtidigt som den var mättande, så man åt inte så mycket. Åt knappt upp 1/3 av glassen, och då var vi ändå två som delade på den. Så den rekommenderar jag :P

Blev ingen fika idag heller, varken jag eller Martina var särskilt pigga på att visa oss ute, så min dag spenderades i sängen för att titta på film, och kolla runt på internet. Men resten av helgen måste jag plugga, men får se hur mycket jag orkar :( Har ingen studieteknik när det kommer till denna kurs, men måste tyvärr börja skärpa mig om jag ska klara den :S 

Men en VFU-fest låter verkligen bra, som Mickis kom på, duger den 31/1 för er, Team Uddevalla? :P

Är också sugen på en ny tatuering, här är ett förslag efter lekt lite i paint:

Vad tycker ni? Ge kritik, både positiv och negativ :) (Den svarta rutan "blev till" eftersom jag såg hur dammigt golvet var på originalbilden :P ) Är också lite prat om att göra den på min födelsedag, det tyckte Kristin iallafall, och jag tycker det låter som en bra idé ;)

Ha en fortsatt trevlig kväll!
Puss och kram

Snart natt :P

Nu är klockan 23.05 och är fortfarande uppe :P Sitter och pratar på msn med Kristin, och som vi båda sa, man får passa på att vara uppe när man har möjlighet till sovmorgon ;) Annars brukar jag iallafall FÖRSÖKA sova vid denna tiden, men tyvärr lyckas det inte så ofta :(

Imorgon blir det lugnt, fika med en gammal kompis, sen bara slappa, kan behövas sådana dagar ibland :)

Och Team Uddevalla, vi får ha en studiegruppsfest snart igen ;)

Puss och kram

Glad! :D

Har en glad nyhet :D Tomi har alltid varit lite negativ till att flytta ihop och hela köret, han har alltid tyckt det varit för tidigt. Men så igår berättade han att han hade tänkt att börja kolla efter en tvåa istället, så vi kan flytta ihop! :D Det kommer såklart dröja minst ett halvår innan det händer, måste ha ordning på ekonomin, och såklart hitta en lägenhet först! Men bara det att han vill flytta ihop är positivt, ett steg i rätt riktning :) Och vem vet, kanske blir det inflyttningsfest här i Gbg om ca 1 år ;)

Annars har det inte hänt så mycket idag, åkte in till stan o sen tåg tåget ner till Gbg :) Här blev det matshopping och sedan laga till den :) och ikväll blir det lugnt, kolla film och äta godis :P Är man sjuk så får man det :P (Jag är inte sjuk, men Tomi är :( )

Puss och kram

Tröööött!!

Sitter nu hemma och är jättetrött :S Men som tur är så är det inga föreläsningar imorgon, bara studiegruppsarbete hemma hos Malin och det går förhoppningsvis rätt fort.. Så jag kan åka hem och försöka lära mig paint.net ;) Måste ju försöka lära mig att ordna lite bilder, så jag en dag kan komma upp med en header :P För att "sätta" in själva headern verkar inte vara så svårt, bara att göra den som jag har problem med :S Men det kommer väl så småningom :)

Min älskling är sjuk nu också :( Eller sjuk och sjuk, han är förkyld, lät inte kul när jag pratade med honom förut :( Så får lite skuldkänslor när jag inte vet om eller när jag åker ner till honom i helgen :s Men men, det löser sig förhoppningsvis :)

Det blev också en chailatte på Espresso House idag med Mickis och Kristin ;) (och Anja var också med en snabbis :) ) En lååång fika, satt där mellan 17.00 till 19.30 :) Men det var kul, bara sitta och prata och dricka världens godaste chailatte ;) Det dröjer nog inte länge innan det blir en till ;)

Puss och kram

Skolan

Sitter nu i skolan och har tråkigt, har en slags matematik föreläsning.. men föreläsningen är faktiskt helt okej, teori blandat med lekar/övningar, så tiden går rätt så fort :) Så Mikaela, Kristin och Emma, tänk på att ha rena, hela och snygga sockar när ni går på föreläsningen, OM hon gör samma övning med er ;)

Sen ska jag också äta lunch på Trollhättans tacoställe, ska bli riktigt gott! och vem vet, kanske det blir en chailatte sen i eftermiddag också? ;)

Puss och kram

Stolt!

Ja, hoppas det syns på allas datorer nu, men har bytt bakgrund på bloggen :P Kanske inte är något att vara stolt över, men när man är som jag = hur oteknisk som helst, då är det stooor bedrift :P Nu ska jag fortsätta läsa in mig på designadinblogg.se, och vem vet, kanske en dag kommer jag upp med en header ;)

Puss och kram

Måndag

Hur ska jag orka ha VFU i en hel vecka? Var och hälsade på min VFU plats idag, mellan kl 09 - 11 och sedan gick jag till mammas jobb (också förskola) för att slippa åka bussen hem.. Så kom hem halv 4 idag, är helt slut efter en hel dag på "dagis"! Men det ska väl gå bra, får vara tråkig och lägga mig tidigt på kvällarna istället :P

Imorgon är det också dags för skola, börjar 09.15, så måste åka hemifrån kl 7 :( Känner bara för att sova, vara ledig ett tag :S Men som tur är ska jag inte vara i skolan torsdag och fredag denna veckan, så blir en lååång helg :P

Igår var en riktigt slappardag, jag och Tomi låg och kollade film i princip hela dagen. Endast avbrott för att gå och köpa mat :P Men sådana dagar behövs ibland :) Eller ja, jag har ofta sådana dagar, men försöker inte låtsas om dem, man kan låtsas vara duktig iallafall :P och som Kristin sa, kommer också försöka vara duktigt och läsa lite kurslitteratur ikväll, men känner jag mig själv rätt kommer jag inte göra det, men håll tummarna! :P

Puss och kram

Utmaning

Ja, blev utmanad av Kristin så får väl lyda henne ;)

4 av mina favoritprogram på TV
Top model
CSI
Miami Inc
Dirty Sexy Money

4 saker jag gjorde igår
Shoppade loss
Var på "konsert"
Umgicks med goda vänner till Tomi
Åt BK kl 03.30 på natten :P

4 saker som jag ser fram emot
Att bli färdig förskollärare om 3 år
sommaren
resor i vår/sommar
Fylla 20 ;)

4 av mina favoritrestauranger
Thai Palace
cactuz
kvarterskrogen
bamboo

4 saker på min önskelista
Att flytta hemifrån
Få behålla mina nya vänner från skolan, att vi inte kommer glida isär
Österrike/Kroatien med pojkvän
Spanien-resa med tjejerna!

Jag utmanar
Emelie
Klara
Cissi

Hemma igen

Är nu hemma igen, har varit på konsert tillsammans med Tomi, och hans kompisar Anders, Ronnie och Thomas :) Det var Anders och Thomas kompis Kruger som spelade i ett amatörband, på någon slags festival/tävling. Hade tänkt att ta på mig ett rosa linne och jeans, men idag åkte jag ner till stan och köpte ett svart gina-linne, och det är jag glad över! Var bara hårdrockare klädda i svart! Inte riktigt min musiksmak, men vissa låtar var okej, och Krugers band var helt okej!

Har också hunnit skicka in min underkända examinationsuppsats som jag har rättat idag, så hoppas verkligen jag blir godkänd nu!


Var även med dessa snyggingar igår på tv-spelskväll! Hade riktigt kul, men det bästa var när jag vann över Mickis på Wii - Boxning på Knock-out ;) Men så vann hon över mig på tennis så gick jämt ut :P Åt också massa tacos, godis och chips, spelade Mario Party och Guitar Hero! Så var en helt perfekt dag/kväll, inga krav, bara slappa och ha det roligt ihop!

Puss och kram

Välkomna alla :P

Eftersom mina kära vänner Kristin och Mickis övertalade mig att skaffa egen blogg får jag väl göra det! :) Ska försöka vara duktigt och uppdatera ofta, men lovar inget :P Så ha inga höga förväntningar på mig ;)

Ska snart göra mig iordning för lite förfest, så hinner inte skriva mer nu, men ha det bra så länge :P

Puss och kram



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0