Längtan!

Jag längtar grymt mycket! Men det är bara 2,5 månader kvar :)


Inredning

När man hittar sådana här http://www.carlssoninterior.se/ hemsidor, är det liiite jobbigt att jag ska till Thailand om bara några månader, för hittade riktigt mycket som jag ville ha! Men men, det får bli senare, i höst eller när vi flyttar till något mer bestående :)

(Hittade länken på Egoinas blogg)
Puss och kram

Legacy Suites

Nu är hotellet i Bangkok bokat! :)


This is my life

Jag som ytterst sällan tittar på melodifestivalen (rättare sagt, har bara sett en delfinal i år, och det är mycket för att vara mig), har fått en ny favorit :S Brukar aldrig gilla låtarna, förutom då det är artister som jag gillar, som t ex Anders Ekborg och Nordman.. Men just nu lyssnar jag sönder denna på spotify, älskar den :)


Tisdag

Ja, kanske dags att skriva lite här också.. Men tyvärr räcker inte tiden eller orken till nu för tiden, skolan tar en del tid.. Det är inte jättemycket att göra, men eftersom jag är så dålig på att planera går varje hemmastudiedag till att plugga nu för tiden, istället för att vara social och hitta på saker. Men men, om jag lägger manken till kanske jag kan ta någon dag framöver och vara helt och hållet ledig..

Annars har det inte hänt så mycket från senast jag skrev, jag har fyllt år, men det var inget speciellt. Mamma, pappa och några av mina syskon kom hit på lite kalas, och det gjorde även Tomis mamma och bror. Fick lite presenter som jag hade önskat mig :)

Men att fylla år fick mig att börja tänka på livet. Jag var 17 år och Tomi 21 när vi träffades, och nu är jag 21 och han är 25 (ska fylla 26 år i år). Vart tar tiden vägen? Snart har jag gått halva utbildningen, och jag vet inte om jag gillar att tiden går så fort :S Kristins lille Vincent är 3 månader nu, men det kändes som bara några månader sedan jag fick reda på att hon var gravid. Min yngsta lillasyster fyller 10 nu i mars, men det känns som max 5 år sedan mamma låg på golvet hemma i Uddevalla och födde henne medans jag sprang omkring som en skärrad 11 åring. Men det värsta med att bli äldre är att jag är nervös över framtiden, hur kommer den se ut? Jag vet att det är dumt att vara nervös över en sådan sak, för det går aldrig att förutspå hur ens liv kommer att se ut om några år. Oftast brukar jag inte ha sådana här tankar, men just nu när jag skrev blogginlägget blev jag nervös.. Men men, kanske bäst att vara nervös över arbetet som jag måste skriva istället, för börjar jag inte snart kommer jag aldrig hinna färdigt..

Puss och kram

RSS 2.0