Uppdatering kommer


Lovar att uppdatera så snart som möjligt, men har inte inspirationen just nu.. + att mitt USB-minne ligger hemma hos Mickis, så kan inte lägga in bilder ;) (Jag vet, dålig bortförklaring)

En lång uppdatering med bilder kommer nästa vecka!

Puss och kram

Tatuering

Ett litet inlägg om tatuering bara, som en liten parantes... Jag har som de flesta nog listat ut varit sugen på att tatuera mig igen. Jag har nu kommit på en ny idé som känns rätt bra, dock kommer jag inte riktigt än beskriva den. Men det roliga med denna tatuering kommer nu. Jag och Tomi låg i sängen och jag pratade om att jag var sugen på att tatuera mig igen. Jag sa att jag redan visste placering, och visade vart jag ville ha den (börja på foten, och gå upp över vaden, en rätt stor tatuering) men att jag inte visste vad än. Precis som jag hade sagt detta kom jag på en bra idé. Jag sa inte denna direkt till Tomi, men det var bara för att han sa sin idé till mig. Det roliga var att vi hade tänkt i princip exakt samma sak! Det var bara en liten skillnad, men överlag var det helt och hållet samma. Tvillingsjälar kanske?! ;) Sedan har jag dock utvecklat tanken lite, och är nu rätt säker på att det är något sådant jag vill ha. Men vill först prata med en tatuerare så jag vet att den är genomförbar, men har jag tur så är den det. Tror det kan vara en rätt avancerad tatuering (eller vad vet jag) men eftersom man kan tatuera nästan vad som helst nu för tiden, så tror jag att det skulle gå att lösa.

När jag är helt säker att den går att genomföra, eller iallafall är riktigt säker på att det är något sådant jag vill ha, kommer jag att antingen beskriva den, eller visa någon bild på en liknande tatuering om det finns :)

Puss och kram

Nyköping

Nu sitter jag i Nyköping hemma hos Tomis pappa.. Det blev en liten tripp hit över påsk, jag kände att jag behövde komma ifrån Uddevalla, Göteborg och Trollhättan ett tag, så Nyköping blev ett bra och billigt alternativ! Ska försöka fota en del när jag är här, men eftersom jag glömde kabeln till kameran hemma, lägger jag ut bilderna när jag har kommit hem igen!

Idag har vi varit inne i stan och kikat.. Dock var alla affärer stängda, så det blev bara en fika :) Sedan skulle vi åkt ut till Tomis morbror som också bor här uppe, men på vägen dit hamnade vi på  Karlssons! Det är som ett mini-mini Ullared, med samma ägare som Gekås.. Köpte där två fejkparfymer, en fejk Britney Spears och en fejk Paris Hilton... Men men, att det är fejk spelar ingen roll för mig, de luktade gott och kostade bara 80kr styck  ;) Sedan blev det en till fika hos Yrjö och Katta (Tomis morbror och hans sambo) samt deras 6-åriga dotter Emelie, som är en riktigt söt och charmig tjej!

Nu väntar jag på att maten ska bli klar. Det blir grillade fläskotletter med potatismos och grönsaker, en favorit här på "sommarn" här i Nyköping! :) Vi kommer nog att sitta på altan och äta, i solskenet! Det gjorde vi också i morse, jag åt frukost ute i bara shorts och t-shirt, för var riktigt varmt då! Det är lite kyligare nu, men det är bara att slänga på sig sockor och en av Tomis tröjor så blir det varmt och skönt!

Skriver jag inte imorgon, så önskar jag er alla en glad påsk redan nu! Jag hoppas att alla får det trevligt, oavsett om ni festar, inte festar eller inte gör någonting! :) Själv ska jag nog ta några cider hos Tomis bästa kompis Robin, men får se hur mycket det blir! :)

Glad Påsk!

Fredag

Dags för veckans uppdatering! :P

Måndag och tisdag ägnades en del åt shopping, blev en hel del!

1. Shorts, Gina Tricot
2. Capribyxor, Vero Moda
3. Klänning, Vero Moda
4. Scarf, Vero Moda
5. Röda tygskor, Din Sko (Fast dessa köptes förra veckan)
6. Vita tygskor, Din Sko
7. Caprileggings, Åhlens

Köpte även ett blått Gina-linne, men det låg i tvätten så det fick jag inget kort på!

Det har även hunnits med årets första fika på uteservering! Denna var på Lejas Café på Kungstorget, tillsammans med Mickis och Kristin :)

Mickis var glad över fikat ;)


Kristin också :)

Idag har jag också varit på Innovatum med skolan. Det var inte så många där, tror det var 17 stycken i en klass med cirka 40 stycken studenter.. Men men, jag tyckte det var helt okej iallafall! Jag och Kristin gick runt där och lekte, här kommer en del av beviset! :)

Kristin cyklade :P


Jag med :P


Vi blåste såpbubblor :P


Så här snygg blir man om man blandar mig och Kristin ;)


Härlig bild på Kristin :P

Hmm.. Det var väl min vecka i stora drag.. Kanske går in på något mer noggrant i helgen, men just nu orkar jag inte.. Men ha en bra helg så hörs vi när vi hörs! :)

Puss och kram

Ingen uppdatering

Dålig uppdatering pga Tomis dator, men skriver ett långt inlägg med bilder när jag har kommit hem!

Puss och kram

RSS 2.0