Skolan

Idag har jag varit i skolan, första skoldagen.. och det sammanfattar allt jag hade tänkt att skriva, hade tänkt att berätta lite om Liseberg, lite om skolan osv.. Men jag orkar inte! Somnar snart med datorn iknäet :S

Puss och kram

Trött

Precis kommit hem från en riktigt bra dag på Liseberg :) Orkar inte berätta om dagen nu, det får bli imorgon eller på tisdag, för är riktigt trött nu! :)

Godnatt!

Puss och kram

Tvätt och Liseberg

Ja, detta är då dagens planer :) Hela förmiddagen består av tvätt (som verkligen behövs!) och sedan i eftermiddag ska vi ner till Liseberg för att spendera resten av dagen där med min familj :)

Men innan Liseberg är planerna att äta en riktig gourmetmiddag, på Lisebergs parkering, i mammas o pappas husbil ;)

Nej, nu ska vi starta första maskinen, sedan är det nog dags för en liten morgonpromenad! :)


Puss och kram

Stan

Jag tog mig till slut ner till stan ändå.. Och det visade sig vara antagligen vara en bra sak, eller ett misstag, beroende hur man tolkar det. Den bra saken var att jag köpte en grej som jag letat efter sedan jag kom hem från Turkiet, men aldrig hittat. Eller har hittat, men antingen fanns det inte i min storlek, eller så hade jag inte råd. Misstaget var att det som jag köpte är rätt dyrt, men men.. Ibland får man unna sig! :)

Själva inköpet var.. :



Ett par vita Converse! ;) Men jag skyller allt på Mickis o Kristin att jag överhuvudtaget började använda dessa underbara skor ;)

Mina andra inköp bestod utav ett linne från Gina Tricot, en pärm från Åhlens samt sallad från Paprika (Dagens middag :P )

Puss och kram

Varför..

..blir det aldrig som man tänkt sig? Hade tänkt att åka ner till Nordstan idag för att shoppa lite saker till skolan + kanske lite nya kläder. Var duktig och hoppade in i duschen, men sen.. fastnade i soffan framför datorn, och tvivlar på att jag kommer att orka åka ner till stan. Hade jag kunnat få med mig Tomi hade det nog varit lättare att åka iväg, få lite sällskap (och bärhjälp), men han ska se alla j***a fotbollsmatcher som "MÅSTE" ses :S :P

Men men.. får se om jag tar mig någonstans.. Men imorgon blir det Liseberg med familjen! :)

Puss o kram


Lördag

Ja.. vet inte riktigt vad jag ska skriva, som sagt, min motivation för bloggen är inte så stor just nu.. Men me, försöker iaf, det kanske blir bättre sen när skolan börjar :) Som jag inte alls längtar efter, men samtidigt ska det bli skönt att komma in i rutinerna igen :) Blir så långtråkigt när jag sitter hemma när Tomi jobbar.. Men men, det är så det är :)

Igår hade vi finbesök av Kristin och Robin :) Blev lite tacos, o grönsaker med dipp och lite prat :) Ingen av oss var speciellt pigga, men bara kul att de kom ner för att se lägenheten :) Nu väntar jag bara på ditt utlovade besök, Mickis ;)

Nej, nu ska jag o Tomi ta en långpromenad, vi måste ju undersöka omgivningarna lite nu när vi bor här ;)

Puss och kram



Jag vill tillbaka!

Tisdag

Det jag skulle göra idag var...



lösnaglar! ;)

Puss och kram

Lojo/Lohja

Nu sitter vi i staden Lojo (Lohja på finska) hemma hos Tomis moster o hennes familj, Snart är det dags för en tripp till den finska huvudstaden för lite shopping och stora fiskar ;)

Ska kanske göra något nästa vecka, vad får ni se då ;) Men kommer vara i Uddevalla på tisdag, så en fika kanske, Mickis o Kristin? :)

Puss o kram

Armband



Det här fina armbandet är från PearlDesign :) Jag köpte det i fredags, och fick hem det igår, så det var snabba ryck :) Kommer nog beställa mer armband därifrån, för än så länge gillar jag det :) Och det bästa är att hon gör bara varje armband i ett exemplar, så varje armband är unikt :)

Ja, nu var det inte riktigt meningen att det skulle bli så här mycket reklam, men så är det ibland :P Idag har jag inte gjort så mycket, har grejat lite här hemma på förmiddagen, och eftermiddagen spenderades hemma hos mamma o pappa, åkte upp för att hämta lite post, bland annat armbandet :)

Och imorgon börjar vi vår resa! :D

Puss och kram

...

Ska man kanske skriva ett litet inlägg här också..?! Har helt tappat sugen, eller nej det har jag nog inte, men har ingen motivation att skriva bara.. plus att jag aldrig har något att skriva, mina dagar består bara av jobb, och de få dagar jag har varit ledig har tillbringats i soffan framför datorn/tvn.. Men igår hann vi faktiskt med ett litet besök i Uddevalla mellan arbetspassen :) Var riktigt kul att få hälsa på familjen och några släktingar, inte ofta man gör det nu för tiden :)

Idag har det varit lugnt här hemma, bara blivit lite tvätt och ett litet besök på IKEA :) Vi skulle bara ha en torkställning, men fastnade framför tv-möblerna.. Och vi hittade en slags hylla vi nog ska köpa, när vi har fått lön :P Vi har så mycket saker som inte får plats någonstans, så en vägghängd hylla är perfekt för att få undan lite saker :)

Inatt är också mitt sista arbetspass! :D Ska bli så jäkla gott med "semester" nu  i två veckor, innan skolan börjar :)

Ja, inte ett speciellt roligt, eller vettigt inlägg, men nu får alla mina 8-10 läsare veta att jag lever ;)

Puss och kram

Jobbet

Nu sitter jag på jobbet som jag egentligen inte skulle göra.. Istället för att vara ledig från fredag - tisdag kl 15, och sen ledig onsdag och torsdag, fick jag jobba hela söndagen, hela kvällen och natten idag + onsdag kväll.. Sen jobbar jag natten hela helgen också, fattar inte hur jag ska orka..

Jag trivs på jobbet, men jag är så trött  på allt nu, skulle verkligen behöva lite ledigt.. Därför är det bra att jag åker till Finland nästa vecka, ska bli helt underbart att få komma iväg på en långhelg :)

Puss och kram

Ny design

Ja, som ni ser har jag en ny design.. Den är långt ifrån perfekt, men ingen har sagt att jag kan sånt där :P Men men, det är lite förändring iaf :)

Lite synpunkter bara.. Ska jag ha kvar bilderna på mig, eller ska jag bara ha vågen i bakgrunden?

Puss o kram

Edit: Bilderna stannar! :)

Favoriter

Mina två favoritlåtar just nu:






Förutom att lyssna på dessa braiga låtar på ZTV hela dagen har jag städat och tvättat, så man kanske kan bjuda hem folk snart...

Puss och kram

RSS 2.0