Bowling

Mallan har gjort ett litet klipp från bowlingen igår, detta är vår studiegrupp Luftens hjältar! ;)


Skola

Ja, idag är det dags för skola igen.. Känner inte riktigt för att ha ett seminarium om skriftspråklighet, men men, det måste göras. Desto roligare blir det efteråt, då vi ska ut och äta middag och sedan bowla, vi alla i studiegruppen :)

Imorgon blir det också plugg hela dagen, möjligen att jag åker ner till stan för att kika lite, men det beror på vad jag hinner med, har en hel del att skriva :S För på fredag blir det antagligen inget plugg, ska förhoppningsvis träffa Kristin och Mickis då för en fika uppe i Uddevalla :D Sedan ska jag sova hos mamma o pappa, för att slippa sova hemma själv :P Är gräsänka hela helgen, så är bara glad om man har något att göra :P

Min lördag kommer spenderas framför datorn, ska ha skrivit klart min reflektionsjournal denna veckan har jag bestämt, men har bara fyra böcker kvar, så har jag tur blir jag färdig på onsdag, håll tummarna! ;)

Ne, nu ska jag gå och borsta tänderna, och borsta håret, för ska snart ut till spårvagnen :)

Puss och kram

Tomis bilolycka

Här kommer lite bilder från olyckan, för den som vill se..


Tantens bil satt fast i Tomis, när hon körde på honom snurrade han också 90 grader..


Det ser kanske inte så otäckt ut, men bara vetskapen om att det kunde gått riktigt illa gjorde mig riktigt chockad. Hade tanten kommit bara några sekunder tidigare hade hon klippt Tomi istället för bak på bilen...

Edit: Tomi får lösa in bilen, för att det skulle inte löna sig att reparera den! Så i helgen blir det att kika runt efter en ny bil.. Jag tycker det är tråkigt, för gillade den bilen :/ Den drog inte mycket, hade inte gått så många mil, enda felet med den var att tomgången bråkade ibland, men men.. Man kan inte få allt!

Bilolycka

Fick precis ett samtal från Tomi, han sa att han skulle vara sen hem idag.. och anledningen till detta var att en j**vla kärring körde mot rött i en korsning och rakt in i hans bil, sedan satt kvinnans bil fast i Tomis bakhjul på något sätt.. och kärringen försökte få allt att vara Tomis fel, men som tur var fanns det några vittnen som kunde intyga för polisen som kom till platsen att det var kvinnan som körde mot rött.. Har aldrig sett min älskling så chockad..  och fick precis ett sms från Tomi där det stod att han skulle in på akuten, så han skulle stänga av telefonen :S Tror inte att det har hänt något med honom, han nämnde inget iallafall, men man blir ju orolig ändå :(

Sedan har Linda utmanat mig men har redan gjort den en gång så är tråkig och struntar i den denna gången ;)

Puss och  kram

Bamboo

Ikväll blir det Bamboo med Tomi! :D och imorgon blir det fest o kräftor hemma hos Susanne o Mattias, ska bli riktigt kul att träffa Susanne o Johanna igen, ett par kompisar från gymnasiet! :)

Puss och kram

Dagens plugg

Lovade ju att berätta om jag lyckats med mina mål idag.. och det kan man säga att jag har :P Jag gjorde inte "småuppgifterna" men istället skrev jag om sammanlagt 5 stycken böcker :) Så nu har jag bockat av 8 böcker på listan, "bara" 10 stycken böcker/artiklar kvar ;) Plus alla småuppgifter då.. :(

Plugg

Idag känner jag mig faktiskt upplagd för plugg! Det är nog första gången sedan vi började den här kursen jag känner att det inte är en pest o pina att skriva lite :) Men som sagt, jag "gillar" oftast att plugga när det kommer till skrivningen, så länge jag har något att skriva kan jag sitta i timmar, med endast småpauser lite då och då, men när det kommer till läsningen så klarar jag inte av det! Klarar knappt av att läsa några sidor innan tankarna vandrar iväg..

Men idag är mitt mål att skriva om 2-3 böcker på reflektionsjournalen samt 1-2 "småuppgifter", som till exempel lekseminariumet och bildredovisningen.. Återkommer senare i eftermiddag/ikväll med besked om jag klarade av det eller inte ;)

Puss och kram

Onsdag

Jag är sugen på att tatuera mig igen! Det är ju faktiskt ca 1 år och 3 månader sedan min förra..  ;) Skulle kunna göra en nu på direkten om det var så... Kollar runt på internet, men får ingen inspiration.. Jag vet att jag ska ha texten "What if?", men hur jag ska ha den har jag ingen aning om.. Vet bara att jag inte bara vill ha texten, utan det ska vara något mer. Men vill jag ha stjärnor, blommor, "snirkligt"...?  Har absolut ingen aning!

Helt meningslöst inlägg, men ville bara nämna min frustration :P

Promenad

Funderar faktiskt på att gå en liten promenad.. Är förkyld, men skulle vara gott att komma ut lite i det fina vädret efter nattens storm :) Och måste dessutom lämna tillbaka en bok till biblioteket så det blir att slå två flugor i en smäll ;)

Idag kommer det nog bara bli städning här hemma, pluggar nog imorgon och på fredag istället :) För båda måste göras, men jag delar upp det, för då kan jag slappa resten av tiden istället när jag är färdig :) Nackdelen att jag har så mycket att göra är att jag inte riktigt har tid att träffa mina vänner här i Göteborg (eller Uddevalla heller). Sen de dagar jag verkligen har ledigt, då det är städat här hemma och känner mig lugn med skolan så jag inte har så mycket att plugga, orkar jag aldrig göra något. Tycker det är skönare att bara sitta hemma framför datorn och tvn då, och känna att jag verkligen kan slappa för en gångs skull.. Dock gör jag det oftast, men då när jag har ledig har jag rätt till att slappa ;)

Men men, det löser väl sig så småningom.. Någon gång i framtiden kanske man hittar någon mer vän här i området, som det är lättare att vara spontan med.. För även om jag vill träffa mina vänner här runt omkring i Göteborg, så är det svårare (anser jag) att träffas, känns som om det blir mer planering då.. För pluggdagar har jag inte riktigt tid att sätta mig på vagnen för att träffa någon bara för en lunch eller promenad, det tar oftast för lång tid.. :(

Puss o kram

Vardagslyx

Ikväll ska jag verkligen lyxa till det för mig.. Är gräsänka, så ikväll blir det att raka benen, peela ansiktet, hårinpackning, långt bad med badbomb.. Ja, riktigt vardagslyx alltså! :) Man får passa på när man kan :)

Idag har det också varit en helt meningslös dag.. Åkte till skolan för att ett möte med V-didaktikern, men han var det första försenad för att han inte hade hört av sig vart vi skulle träffas, så hela gruppen satt där vi trodde vi skulle vara, och för det andra visste han knappt vad vi skulle göra.. Så det känns verkligen som om han inte har någon koll, och det drabbar ju oss i gruppen.

Nej, nu ska jag städa lite här hemma, så att jag verkligen kan njuta ikväll, vill inte ha en massa disk som ligger, eller en massa kläder slängda på golvet! :)

Puss och kram

RSS 2.0