Tatuering

Är så sugen på en ny tatuering nu så det finns inte. Skulle kunna göra en idag om jag nu hade vetat vad jag vill göra, och vart jag vill göra den.. Har ingen aning alls! :( Jag TROR jag vill ha texten "What if" någonstans, men det ska inte vara bara texten i såna fall, utan det ska vara något runt omkring, tatueringen ska alltså vara såpass stor att det tar mer än 15 min att göra :P Någon som har ett förslag? :)

I fredags hade jag också myskväll med Kristin o Mickis, det var verkligen efterlängtat :) Måste vi göra om snart :) i lördags spenderades dagen hemma själv eftersom Tomi var tvungen att jobba över. Fick också vara chaufför hela dagen eftersom min kära pojkvän var för bakfull för att kunna köra.. Men men, så här mycket som jag körde i Göteborg i lördags har jag aldrig kört på dagtid innan, men det gick bra :P Söndagen spenderades bara hemma, med lite plugg och slötittande på fotboll tillsammans med Tomi och hans bror :)

Och är så stolt över mig själv, har pluggat färdig det jag sa till mig själv att jag var tvungen att göra idag, trodde inte jag skulle klara det :S Så resten av kvällen blir bara slappa :)

Puss och kram

Nervös

Idag är jag nervös.. men vet att jag inte borde vara det, men det är svårt att inte vara det. Speciellt efter jag läste en speciell artikel igår som skrämde upp mig ännu mer.. Men återkommer senare idag om det var något att vara nervös över! :)

Edit: Det var inget att vara nervös över, allt är som det ska vara! :)

:(

Mina naglar är borta och jag saknar dom :( Tycker mina fingrar och naglar är jättefula nu.. Men fanns varken tid eller pengar för att behålla dom, så får se när jag gör dom igen..

Fördelen är dock att det är mycket lättare att göra saker nu, t ex knäppa jeansen, smsa och skriva på datorn.. ;)

Och på fredag ska jag antagligen träffa Kristin och Mickis, efter en efterlängtad fika/myskväll! :)

Puss och kram

Skolan

Efter "klagomål" från vissa (Caroline) så känner jag mig tvingad att iallafall skriva ett litet inlägg ;) :P Sitter just nu i skolan, gick ifrån en riktigt tråkig föreläsning, så vi gick och gjorde uppgiften istället, så man slipper göra den hemma :)

Det har också varit en händelserik helg, både bra och dåliga saker..

Bra:
Köpt ny dator och en datorväska som passar :) :P

Haft en lugn och skön helg med inget plugg :)

Gått ner 0,8 kg på en vecka :D Hoppas bara det håller i sig ;)

Ätit lunch och gått på Torp med Kristin :)

Dåligt:
Fått ett mystiskt sms som skulle kunna bryta mitt förhållande om inte Tomi hade litat på mig.. Avsändaren okänd, och denne person fanns inte på varken hitta.se eller eniro.se..

Gått runt i ett område i Göteborg där en äldre man precis hade blivit knivhotad, mannen var tvungen att ge bort sin väska, men han fick tillbaka den när de unga killarna märkte att det fanns andra personer där. Gick förbi precis när mannen ringde polisen så jag hörde vad han pratade om, gick också förbi en gång till senare när polisen hade kommit och höll på att ta uppgifterna av mannen och de övriga vittnerna.. När jag hörde vad som hade hänt var jag snabb att lägga alla mina värdesaker i innerfickan på jackan, då kunde de ta väskan bäst de ville, OM de skulle våga sig fram igen. Men då var jag rädd ska jag säga, när det springer runt folk som hotar andra med kniv.. Det hade lika gärna kunnat vara jag, eller det hade också kunnat gå så illa så att de hade skadat den äldre mannen...

Snart är det dags för lunch, och då ska jag träffa Kristin :) Blir tyvärr inte att vi träffas lika ofta nu när jag bor i Göteborg och vi har olika scheman, men vi får träffas då det går :) Men nästa gång får du vara med Mickis, vi får ta myskvällen snart :)

Puss och kram


Stolt

Är riktigt stolt över mig själv, den här veckan har jag bara ätit en liten bit 70% choklad och druckit 1 chailatte.. Låter inte som så mycket att vara stolt över, men för mig är det bra :) Speciellt när jag har varit hemma hela dagen idag och vi har en massa godis hemma :P Mitt mål är att gå ner 5 kg till jul. Det låter kanske inte heller som så mycket, men jag som aldrig har lyckats gå ner i vikt så är detta ett stort mål för mig.. Men önska mig lycka till! ;)

Just nu sitter jag i soffan och ser på idol :) Har också tagit ett långt bad idag, rakat benen, gjort hårinpackning, peelat ansiktet.. Riktig vardagslyx alltså! :) Och vilket folk det är som kommer till Idol, så roligt att se! :P Speciellt de killarna som låtsades vara nervösa :P

Och snart är det dags för True blood! :D

Mickis och Kristin, myskväll på fredag? :)

Puss och kram

Skolor

En liten rättelse, eftersom det inte verkade komma fram förra gången.. Jag har alltså INTE bytt skola, utan jag funderade endast på det. Eller ja, funderar fortfarande på det, men inget är bestämt ännu. Har alltså inte bytt skola, utan går fortfarande i Trollhättan och kommer göra detta tills jag har bestämt hur jag vill göra.

Ta inte illa upp, men alla har frågat när jag ska byta skola/om hur det går på den nya skolan.. Jag går fortfarande i Trollhättan! ;)

Puss och kram

Dator

Sitter just nu och kikar på datorer och datorväskor.. Ja, ska köpa en ny dator i helgen (min dator är bara 5-6 månader gammal) :P Men detta beror mycket på att Tomi inte har någon dator så han måste låna min, och det är väldigt svårt för mig att släppa den ;) Så han ska ta min "gamla" dator, och jag tar den nya.. :) Har redan kikat på en som jag tror att det blir, men det finns en nackdel med den.. Den är 15,6 tum stor, och inte 15,4 som min Asus.. Så det kan hända att den fina datorväskan jag har, inte passar.. Rättare sagt jag tvivlar på att den passar, så måste köpa en ny.. Och än så länge har jag inte hittat någon som jag verkligen gillar.. Men men, får leta vidare ;)

Men vilket "datormärke" rekommenderar ni? Lite förslag tack :)

Nu ska jag krypa upp i soffan med en kopp the, och se på tv tills Tomi kommit hem, så jag kan laga lite mat :)

Puss och kram

Fredag

Äntligen fredag! säger jag som en gullig liten dam på mitt jobb brukar säga.. Ska bli så skönt med helg, fast har en hel del att göra.. IKEA, plugga... men men så är det :P

Puss och kram

RSS 2.0