Spiderchick

Inte varje dag man får vara med på Spiderchicks blogg ;)


BF3B

Sitter och kollar igenom lite kort från studenten, och blir lite sugen på en liten återträff.. Så ni från BF3B som eventuellt läser min blogg, sugna på en fika eller något, någon dag i maj? Bor i Uddevalla då pga praktik :)


Torsdag

Ja, det var ett tag sedan jag skrev här, men så är det.. Det är inte så mycket som händer i mitt liv just nu så jag känner inte riktigt för att uppdatera dagligen om hur min dag hemma i lägenheten har varit.. Visst, har skola lite då och då, men där händer det inte så mycket heller.
Men snart så har vi VFU (praktik) och då flyttar jag hem till Uddevalla igen för 4 veckor :( Det enda positiva med att bo hos mamma och pappa är att jag är ute mycket mer än vad jag är här i Göteborg, det blir inte av att jag bara går ut och sätter mig här som jag gör i Uddevalla. En annan fördel är också att jag kan ligga och sola när jag är där, om det är fint väder, så jag förhoppningsvis får lite grundfärg innan Thailandsresan ;)

Nej, nu ska jag kolla lite lägenheter på hemnet medans Tomi kollar på hockeymatchen :)

Ha det bäst!

Puss och kram

Bangkok airways

Nu är allt inför resan fixat! När det gäller själva resan då, sedan är det lite andra saker kvar att fixa, som till exempel vaccination, men vi ska ta första sprutan ikväll så även det är på väg att bli färdigt :)

Men jag har bokat inrikesflyg just nu Bangkok - Koh Samui tur och retur :) Så det blir 9,5 lata, sköna dagar vid stranden innan vi avslutar med 3,5 dagar för shopping i Bangkok! :) Men nu skulle vi bara kunna åka (förutom vaccinationen då) för nu är allt färdigt :) Allt som KANSKE fattas är att boka hotell nära flygplatsen som vi kommer bo på en natt innan vi flyger vidare, men vi vet inte än om vi ska göra det hemifrån eller på plats. Men det löser sig! :D Snart är vi där! :D


Skatteverket

Jag gillar skatteverket i år ;)

Imorgon blir det mys med Kristin, Vincent och Mickis, och på eftermiddagen blir det att träffa farmor och farfar, som jag inte har sett på snart 6 månader! De har varit i Portugal sedan oktober, har verkligen saknat dem!

RSS 2.0