Nyfiken

Jag är lite nyfiken.. Kan inte alla som läser min blogg lämna en liten kommentar så jag vet vilka ni är? Har inte så många, jag vet några som läser den, men vissa vet jag inte alls :) Så ja.. lämna en liten kommentar är ni snälla! :)


Prinsen av Egypten

Har precis kollat på min nyaste film Prinsen av Egypten. Den fick mig att tänka på mitt första drömyrke, och som på ett sätt fortfarande är det jag allra helst hade velat bli. Detta yrke är ("egyptisk") arkeolog! Har alltid facinerats av Egypten och den egyptiska kulturen, därför älskar jag Mumien filmerna också. De är inga bra filmer, de är ganska dåliga faktiskt, men ändå älskar jag dem, bara för det är så mycket av Egypten i dem.

Men men, får jobba som förskollärare i resten av mitt liv (och ångrar mig verkligen inte att jag ska bli detta) och fortsätta drömma om att gräva ut gravar i Egyptens öken ;)Puss och kram

JuniI mitten av Juni ligger vi förhoppningsvis på denna strand.. Jag vill att det ska vara april/maj nu så det bara är att boka resan! :)

Natt

Jag älskar såna här kvällar/nätter. Klockan är nu 02.50 och jag är pigg som en lärka, jag sitter i soffan och lyssnar på massa musik som jag förknippar med min barndom, massa barnlåtar. Det påminner mig om när jag var yngre, när jag bodde hemma hos mamma och pappa. Då var jag ofta uppe sent på kvällarna/nätterna, lyssnade på musik och bara grejade i mitt rum. Är så glad att Tomi skulle ut ikväll, jag känner nu att jag behövde den här kvällen att bara vara. Jag saknar min barndom ibland, speciellt när det gäller filmer och musik och sena nätter. Det låter kanske lite flummigt, men ja.. Det är svårt att förklara. Det är en speciell känsla jag har bara. Jag är oftast en väldig nattmänniska också, jag gillar att vara uppe tidigt på morgonen för att få ut mest av dagen, men samtidigt älskar jag att vara uppe sent, mycket på grund av att jag tänker så bra på nätterna, och det finns inget bättre än att sätta på spotify på hög volym (med hörlurar) och lyssna på massa bra musik :)

Det här är nog det flummigaste inlägg ni någonsin läst av mig (när jag har varit nykter) men det struntar jag i. Nu är jag bara lite "ledsen" över att Tomi är på väg hem, jag vill inte att den här natten ska ta slut. Men allting har ju tyvärr ett slut, hoppas bara jag får uppleva den här känslan som jag har just nu (som inte går att förklara) någon mer gång :)

Puss och kram

Disney

Har haft en helt perfekt kväll! Tomi är i väg och dricker lite öl med en kompis så jag är ensam hela kvällen, hur gött som helst! Kvällen har spenderats framför datorn, har slökollat på en massa disney- och Astrid Lindgren filmer, har inte kollat hela filmerna, men har kollat de bästa bitarna ut varje film, har fått en massa nostalgikänslor! Och min lycka var gjord när jag hittade 44 disneylåtar på svenska på en ganska nyutgiven skiva (släpptes 2009), i med hörlurarna och höj volymen, nostalgi och lycka på hög nivå, eftersom jag älskar disneys klassiker! :)


KanDee

Jag är med och tävlar om ett Galaxylinne från KanDee! :) Älskar hennes linnen, tyvärr har jag inte råd att köpa ett nytt nu i dagsläget :(


Söndag

Vet att jag inte har skrivit här på länge, men orken eller motivationen har inte riktigt funnits.. Eller den finns inte riktigt nu heller, men måste ju visa att jag lever :P

I helgen har det varit lite party, en kompis till Tomi fyllde 25, så vi packade bilen i går förmiddags och drog till Ulricehamn. Väl där blev det födelsedagsfest/repfest, Tomis kompisars band spelade, så det var en trevlig fest. Är riktigt glad idag att jag tog det lugnt igår, så idag mår jag riktigt bra, förutom att jag är lite trött på grund av att jag inte har sovit så mycket :)

Men nu är det dags att börja plugga lite, om jag orkar. Det skulle vara gött att bli färdigt med arbetet så jag kan skicka in det, men känner jag mig själv rätt kommer jag inte göra det idag.. Men har inte så mycket kvar, så det tar nog max 1-2 timmar att göra, och det kan jag lika gärna göra i morgon bitti när jag är piggare :)

Ja, ha det bra så länge tills vi hörs igen ;)

Puss och kram


Tur

Tänk om vi har en sån tur att vi lyckas spara ihop fickpengar så vi kan åka hit i juni...?Koh Samui på östkusten i Thailand :) (Vet att det kan vara regnperiod då, men i juni är monsunen över de västra delarna av Thailand, 9/10 är nöjda med ön i juni månad när man läser på internet)

Vi har pengar till resan, det är fickpengar + pengar att klara resten av sommaren som jag har det lite värre med.. :S

Puss och kram

Edit: Om mina beräkningar för skatteåterbäringen stämmer, och allt går som det ska gällande sparande i vår, så kommer jag klara mig med pengar! :D Så nu hänger allt på min käre sambo om vi har råd att åka på semester eller inte i juni ;)


RSS 2.0