Inlägg

Jag har helt tappat lusten att blogga, så vänta er inte mycket inlägg nu för tiden. Nu ska jag göra mig ordning för jobb, skriver kanske något litet inlägg någon gång..

Puss och kram

Beslutsångest

Ska jag.. eller ska jag inte köpa ny mobil?

....

Tack!

Jobbet

Just nu sitter jag på jobbet.. Ska jobba natt..

Jag känner för att bara skriva av mig, men vet inte riktigt vad jag ska skriva. Vet bara att det inte kommer bli ett vidare muntert inlägg, eftersom mitt humör inte är på topp. Jag vet inte varför det är det, jag vet bara att det inte känns helt 100 än att bo här i Göteborg. Jag vet att allt kommer lösa sig, men just nu känns det väldigt tråkigt att den enda jag umgås med här i den stora staden är Tomi. Har ett par andra kompisar också, med dessa blir det tyvärr inte att jag umgås med, lite tråkigt men så är det. Slutsatsen är att jag saknar Uddevalla! Jag saknar utgångarna med Johanna, när vi sitter på Cheers och pratar med en massa folk, och förfesterna som oftast tillbringades i hennes pappas lägenhet. Jag saknar spontanfikat med Kristin och Mickis. Jag saknar att ha någon att höra av mig till för bara en "spontanträff". Det är tyvärr oftast omöjligt när jag är fast här nere och alla mina vänner är uppe i Uddevalla..

Jag ska erkänna Mickis, att jag blev avundsjuk när jag läste på din blogg att du och Kristin hade träffats för en fika, jag vill ju också vara med! Jag är "fast" i en lägenhet som KAN bli mysig så småningom när vi blir färdiga med allt, men som just nu känns som om det är Tomis lägenhet och jag hälsar på, det är inte vår lägenhet, det är bara hans. Varje ledig dag/kväll/helg (de gånger när Tomi är borta) sitter jag hemma i lägenheten, framför datorn och TVn. Hur kul är det på en skala när det är fint väder och man är ledig? Och tyvärr är Uddevalla för långt bort för att bara spontant åka upp över dagen, speciellt om man inte har busskort eller är "långledig"..

Ja, som sagt, mycket klagan och inget positivt.. Det enda jag ser fram emot just nu är fredag, då Johanna och Louise med pojkvänner kommer hem till mig (i Uddevalla) för lite förfest innan Fjordfestivalen.. Har jag tur blir det som det var förr..

Jag hoppas på ett mer positivt inlägg nästa gång.

Puss och kram

Nördvarning

Jag har fått svar från Egoina herself! ;)Haha, jag vet, det är nördvarning på mig ;) Men var tvungen att fråga, men tyvärr är det fel storlek på soffbordet, vi har redan kollat på det :(

Puss och kram

Första steget avklarat...

mot byte av skola! Har precis mailat studievägledaren för lärarprogrammet på Göteborgs universitet, för som det ser ut just nu, vill jag byta skola till våren! Ska också boka tid till HVs studievägledare när jag kommer tillbaka till skolan, för att prata lite om hur det blir med kurser osv, OM jag söker och OM jag kommer in...

Puss och kram

TV

Har köpt en TV! Det blev en Pioneer, vi tyckte den hade bäst bild :) Den kostade lite mer än vad vi hade räknat med, men hey, ibland går det inte som man tänkt sig från början :P Och det märktes när vi skulle få hem TVn.. Tomis låtsaspappa skulle ta den i sin bil och köra den till oss, bara för att Tomis bil var för liten. Men det vi inte hade räknat med var att TVn var tvungen att stå upp, eftersom det var en plasma-tv, tydligen måste dessa vara uppställda hela tiden.. Så den fick inte plats i Sven-Görans bil heller! Så det var bara för oss att ta hans bil och åka iväg till Preem för att hyra ett släp :P Men men, vi fick hem den till slut!

Och det är lite skillnad på att se på en 28" tjock-tv mot att se en 42" platt-tv... ;)

Puss och kram

Lördagen

Hela lördagen gick åt att jobba, åka till IKEA och köpa en massa möbler samt lite uppackning av kläder. Men på kvällen var det desto mysigare, vi skulle på bio tillsammans med en gammal klasskompis (Emma) och hennes pojkvän Peter. Kvällen började först med en riktigt god middag på Danilo, Bergakungens egna restaurang. Var riktigt gott, men dyrt. Men maten var värt det. Sedan fortsatte kvällen med massa drinkar på deras uteservering, saknade verkligen Turkiet då, att bara kunna sitta ute i linne och det fortfarande är varmt och skönt.

Filmen vi såg var Transformers 2, gillade den verkligen! Jag ville först inte se Transformers alls när den kom ut på DVD, hur roligt verkar det med en film som handlar om bilar som förvandlar sig? Men ja, blev glatt överraskad, så var riktigt kul att få gå och se tvåan nu. Och är rätt maffigt att sitta på en av de största salongerna på Bergakungen och se en film som den där :P

Men nu till de tråkiga delarna av kvällen. Jag hade på mig mina fina, högklackade skor (Mickis och Kristin vet vilka dessa är :P ) bara för att ha använt dom en gång :P Det gjorde ont att gå i dom, men det klarade jag av, det var bara att bita ihop. Det blev värre sen när skoskavet började komma... Och när jag tillslut fick ta av mig skorna hade jag fått en megastor vattenblåsa på foten, ca 1 cm lång ':s Tror det är den största vattenblåsa jag någonsin fått :S Så just nu ser jag ut som världens snedaste människa när jag går, bara för att den hamnade på ett sånt dumt ställe :P

Men annars var det en bra dag, och detsamma blir det förhoppningsvis idag :) Tomi har ägnat morgonen åt att skruva ihop två byråar, så vi har plats med våra kläder, och senare i eftermiddag ska vi till Mediamarkt och kanske köpa TV :)

Puss och kram


Köket


Har ändrat lite i skåpet sedan bilden togs.. Där de blåa plastmuggarna står, stor nu 4 stycken "vickglas" :) Plastmuggarna fick hoppa upp ett steg till översta hyllan som inte syns på bilden ;)
Det börjar bli ordning i skåpen! Papperslapparna på nedersta hyllan är där tallrikarna o sånt ska vara sen, skulle kolla storlekar o så :P Måste ju veta att det får plats så jag vill ha det ;) Sen är det mycket kvar som behövs göras, men köket börjar så smått bli klart :)
Puss och kram

Orkar inte

Som sagt, jag orkar inte.. Det är kartonger till höger och vänster här i lägenheten och jag vet inte vart man ska börja. Hade tänkt att börja i köket, men måste ha en ledig kartong för att göra det, eftersom jag ska packa ner vissa saker som vi inte ska ha,  och för att få en ledig kartong måste jag packa upp..Jag vet att det går att ordna ändå, men orkar verkligen inte. Men imorgon blir det IKEA för att köpa nya tallrikar och sånt :) Då är det lite lättare att få ordning, när man har allting :) Vi ska också köpa lådavdelare samt platsburkar för mat då, så då kan man verkligen få det iordning :)

Men annars trivs jag i lägenheten, trots att den är varmare än en bakugn.. Jag börjar till och med vänja mig vid badrummet, som jag från början inte gillade alls, dörren går knappt att stänga eller låsa, blå plastmatta (grön där det har legat en badrumsmatta), fogen är jätteäcklig.. Men det är en toalett iaf, bara att bita ihop och vänja sig :) Och jag älskar köket, det är inte så stort utrymmesmässigt men det är många skåp samt att det är jättefint :) Det är riktigt mysigt faktiskt :)

Vardagsrummet gillar jag också, trots att valet av möbler fick ändras lite.. Men det blev väldigt bra ändå, jag tror till och med att det blev bättre än vad det skulle ha blivit med våra första planer :) Dock hade vi kunnat ändra soffan lite, den vi egentligen ville ha var för stor.. Men mamma kom på ett sätt som man kunde göra för att kunna ha soffan ändå, men då var det försent. Men som det känns just nu har vi valt rätt soffa ändå, tror den andra skulle bli fööör stor, vi har inte det största vardagsrummet :P Men jag tror allt att det kommer bli fint här inne tillslut :)

Nu blev det väldigt mycket om lägenheten, men det är det som mitt liv kretsar runt just nu, det ska bli så skönt när allt är uppackat och färdigt :) Men imorgon blir det inte bara lägenheten som gäller, jag och Tomi ska träffa en gammal klasskompis till mig och hennes pojkvän för lite bio och middag :) Det ska bli trevligt faktiskt :)

Puss och kram

Hemma

Nu bloggar jag från vår nya lägenhet som är ett stort kaos just nu! Men allt känns riktigt bra nu faktiskt :D

RSS 2.0