Packa

Jag hatar att packa.. det är bara 5 dagar kvar till flytten nu, och det är kaos i min lägenhet. Jag har så mycket saker så ni anar inte.. Har väl packat ca 17-18 bananlådor + flyttkartonger redan, och det kommer att bli minst 1 till.. Inte blir det lättare heller nu när det är så fint väder, vill ju hellre ligga ute och bättra på brännan istället för att vara inne och packa, och då försvinner all tid jag har. Plus att jag jobbar precis hela helgen också, 09-21 imorgon lördag och på söndag jobbar jag 08.30 - 09.00.

Det är tur att jag slipper flyttstäda INNAN flytten iallafall..

Tisdag

Nu är jag äntligen hemma efter jobb och kurs. Ska snart börja packa mina saker, sedan ska jag och Tomi till Ikea för att researcha lite till :) För det är faktiskt bara 8 dagar kvar tills vi flyttar! Längtar jättemycket tills tisdag kväll då vi får nyckeln, då ska jag direkt gå in i lägenheten och kika runt och planera lite till ;) Senare i kväll ska jag hem till Uddevalla för att fortsätta packa, det blir verkligen fram och tillbaka denna vecka..  Så tyvärr tror jag att fika får vänta någon vecka, har verkligen ingen tid just nu :S Känner mig jättetråkig, men det är så det är..

Midsommar var lugn för oss, den började med middag hos svärföräldrarna sedan blev det Liseberg hela kvällen :) Det var riktigt mysigt faktiskt :)

Nu ska jag diska lite och vara lite duktig, ha det bra alla!

Puss och kram

Turkiet

Tänkte vara duktig och lägga ut lite bilder från den underbara resan. Har dock inte alla  bilder, några ligger på Mickis och Kristin kamera, men jag har de flesta så lite bilder blir det.


Bleka sitter vi på planet på väg till Alanya


Utsikt från balkongen =)


De tre musketörerna =P =)


Jag =)


Sis kebab som var underbart gott!


Njuter vid poolen =)


Lite brunare på väg hem till kalla Sverige igen =P

Ja, där är några bilder från den underbara resan, som jag gärna skulle göra om igen! Men nu går pengarna till möbler till den nya lägenheten istället, ska bli så kul att flytta och få i ordning! Men är riktigt trött på att packa.. Har packat det flesta "stora" saker hemma, som till exempel tallrikar, glas, andra kökssaker, böcker och så vidare, så har bara småsakerna kvar, och det är de som är det tråkiga. Jag har så mycket saker, som jag inte vill/kan slänga, men har absolut ingenstans att ha dem.. Men ska nog packa allt jag har, och sedan rensa så mycket som möjligt när jag packar upp om ca 2 veckor =)

Puss och kram

Dålig uppdatering

Jag vet, jag är dålig på att uppdatera. Men känner att jag inte riktigt har tid just nu. Mina dagar går åt att jobba, medans på de lediga dagarna packar jag bara. För det är ju bara tre veckor (!) kvar tills jag flyttar! :)

Tills jag känner att jag har tid och motivation att berätta om den underbara Turkiet-resan, gå in på Mickis blogg. Där står lite om resan, och det finns även ett par bilder :)

Men Mickis och Kristin, fika snart kanske? Är hemma hela nästa vecka :)
Emelie, kanske en fika också? Om du har tid? :)
Marre, vi får se till att träffas så snart jag bor mer permanent i Gbg, just nu pendlar jag mellan Göteborg och Uddevalla hela tiden.. :)

Hade kunnat bjuda på en bild från resan, men eftersom alla bilder ligger på den andra datorn, går inte det :P Men ska försöka skriva om resan rätt så snart :) Har nog också glömt att säga: Tack Mickis och Kristin, för en helt underbar resa, med underbara vänner! Kommer aldrig att ångra resan!

Puss och kram

RSS 2.0