Hej då!

Nu ska jag bara packa det sista, och slänga i mig något att äta, sen åker vi! Så hörs om en vecka! ;)

Puss och kram

Inskickat!

Nu är uppsatsen inskickad.. Bara att vänta på ett stort U som kommer att pryda hela framsidan.. Men men, jag har gjort mitt bästa, nu är det bara för mig att njuta av semestern, sen hem och börja tjäna lite pengar! :)

Puss och kram

Resfeber? Ja visst!

Jag har en sådan resfeber så det finns inte! Låg i sängen imorse innan jag klev upp och började tänka: "Vad har jag gjort?" Jag ser jättemycket fram emot resan men är så nervös! Och har inte packat färdigt, arbetet är inte till 100% färdig (snart klar, men inte inskickat än), så känner mig så stressad!

Men ska försöka släppa resfebern och istället njuta av att vi åker imorgon. Tänk, en vecka i varma, soliga Turkiet! :D

Puss och kram

...

Nu är det inte långt kvar.. ;)


Beach 2009

Det är väl försent att satsa på Beach 2009 nu..? Eller tror ni att jag kan lyckas på mindre än en vecka..? ;)

Äh, kommer aldrig att lyckas att få den perfekta kroppen tills på lördag, så jag tar en till godis! ;)




Puss och kram

Lördag

Bara en vecka kvar, sen åker vi till Turkiet! Blev ett lite spontant tryck på "acceptera köp" igår hos Kristin, men nu kommer vi äntligen iväg! :)

Så Mickis och Kristin, träffas en kväll för att skriva lista på vad vi ska ta med oss? ;)





Puss och Kram

Hjälp

Någon som vet något om "Att arbeta pedagogiskt med inriktning mot estetik i förskolan"...? :P

Ja, jag har fastnat i pluggandet :P

Puss och kram

Skolan

Sitter just nu i skolan och försöker plugga... Men det går inte alls bra, för ingen av oss förstår exakt hur man ska skriva.. Men men, det är väl bara att försöka sätta igång och ordbajsa lite.. Bara jag får ihop ca 3000 ord, i en någorlunda bra text så är jag nöjd, då har jag gjort det jag kan.

Men för att få ihop så många ord är det väl dags att jag börjar! Men funderar på att gå ner till restaurangen och köpa lite godis.. ? Detta tål att verkligen funderas på... ;)

Puss och kram

Söndag

Ja, idag är det ju söndag, som egentligen ska vara en vilodag.. Men har så mycket att plugga så det blir inte så mycket vila, fick till och med tacka nej till jobb på grund av skolan.. men jag får tänka att det bara är 2 veckor kvar, sen är det sommar! Det ska också bli en kul sommar, med först en resa med Kristin och Mickis, sedan flytt runt den 1 juli, sedan kanske Prag med Kristin och Robin i höst :) Sedan blir det såklart mycket jobb också, men jag klagar inte, då har jag råd att köpa en massa nya fina möbler till lägenheten ;)

Igår var jag och Tomi på IKEA med Kristin och Robin, hittade där en massa fina saker :) Längtar verkligen tills flytten, vi har i princip planerat hur hela vardagsrummet ska se ut, och blir det som jag vill, kommer det att bli riktigt snyggt! ;) Efter IKEA åkte vi alla hem till Tomi där vi först åt lite thaimat, och sedan satte sig killarna i soffan för att se på fotboll.. Då åkte jag och Kristin ner till stan för att shoppa lite, och prata om lägenheten ;) Ja, det är det enda jag kan prata om nu, och det märkte Kristin riktigt mycket igår ;) Men det är speciellt att flytta hemifrån faktiskt :) I stan köpte jag bland annat en cardigan från Gina Tricot, en disktrasa till Tomi från Lagerhaus, och en slags badbomb från Lush! Badbomben ska användas i den nya lägenheten, när vi känner att vi börjar bli klara ska jag ta ett bad, med badbomb och ett stort glas vin ;) Har aldrig haft badkar innan, så det är nu man får lyxa till det :P

Är också riktigt sugen på en mp3-spelare :P Var först inne på en Ipod, men eftersom de är ganska dyra blir det nog en Creative istället, 2gb kostar bara 695kr på Clas Ohlson, och den har minneskortsläsare så man kan utöka minnet :) Hade jag hunnit skulle jag åkt ner idag och köpt den, men nu blir det lite stressigt, så får bli en annan dag :P



Ne, nu ska jag försöka plugga lite till, så jag kanske kan få en bra text till imorgon, då vi ska sammanställa allas observationer i gruppen..

Puss och kram

WEHO!

En till liten uppdatering så här på kvällen, fick precis sms från Tomi, och just nu är det muntligt sagt att vi får lägenheten! :D Det är ju bara muntligt, men både jag och Tomi litar på hyresvärden, så vi kan nog räkna med flytt i sommar! Dags att börja rensa hemma ;)

Puss och kram

Avslöjandet...

Min Hemlis 1 var att vi skulle kolla på en lägenhet! En tvåa i samma hus som Tomi redan bor i. Tomi ska prata med hyresvärden idag på sin innebandy träning, och om allt är som det ska, tackar vi ja! De nuvarande hyresgästerna ska också flytta ut i slutet av juni/början av juli, så det dröjer inte länge innan vi flyttar i såna fall, om vi har tur :)

Fördelar med denna lägenhet att den var fräsch, relativt nyrenoverad (förutom badrummet, men det fanns badkar så det gör inget :P ) och det känns som om man kan möblera den bra :) Köket är inte det största, men det var fint, och sååå ofta är man inte där inne, förutom när man lagar mat :P Det fanns en stor klädkammare, så man slipper en stor garderob som tar mycket plats, räcker med någon/några byråer, samt ett städskåp :) Det fanns fönster i varje rum, inkl. badrummet så det blir mycket ljus, slipper ha så mycket lampor tända.. Vi vet också hur det fungerar med tvättstugan, området är bra, vi båda trivs verkligen bra här och ja.. allt som är bra med Tomis etta är bättre med tvåan :) Typ :P

Nackdelarna är att det är samma hus, skulle vara kul att byta lite. Det finns ingen balkong eller uteplats, det finns dock gräsmattor utanför huset men det är inte ofta man använder dessa.

Men än så länge överväger fördelarna nackdelarna, så vem vet, om några månader kanske det är inflyttningsfest! ;) Sedan är det inte helt säkert att vi får den, men Tomi är rätt positiv, men det är bara att hoppas på det bästa! :)

Hemlis nummer 2 var att vi kanske skulle kollat på en annan lägenhet, som jag tidigare varit mer sugen på, men hyran var dock för hög.. Hyran till tvåan är ca 1000 kr dyrare än hans etta just nu, men den i Stenkullen var 3200 kr dyrare i månaden.. och det är riktigt mycket pengar, för mycket för oss!

Men håll nu tummarna för oss, att vi får lägenheten! :)

Puss och kram

Edit: Mickis och Kristin, säg några tider ni kan åka o fixa fransarna, så jag kan ringa och boka tid för oss! :)
Och Emelie, jag hör av mig när det börjar lugna sig lite med min skoluppgift, så kan vi ta en fika! :)
Marre, jag kommer och hälsar på så fort jag har kommit tillbaka från resan, så jag kan klämma lite på lilla Lukas! :)


Hemlis 2

Har en till hemlis som är lite av samma typ som Hemlis 1 ;) Men som sagt, berättar ingenting förrän jag vet lite mer hur allt kommer att bli ;) Men är glad iaf :P

Puss och kram

Hemlis 1

Jag har en liten hemlis... ;) Ska göra en sak, men kommer inte berätta förrän imorgon kväll om det ;)

(Förstora inte upp detta nu, det kan vara en stor sak och det kan också vara en liten sak :P Det märks imorgon :P )

Hemma hos Kristin

Nu sitter jag hemma hos Kristin och käkar godis.. Båda sitter med datorerna i knäet och ser på Robinsson med ett halvt öga, vi är verkligen sociala :P Men men, vi är avslappnade, det är bra det :P

Jag har också lovat att lägga upp massa bilder från flera tillfällen, men har aldrig kunnat/orkat.. Nu kan jag lägga upp bilder från både Lisebergs-trippen för ett tag sedan och från min systers konfirmation, men vet inte om jag orkar :P Men men, nu har jag avslöjat mig, så får väl lägga upp lite bilder! ;)


Min älskling på väg till Liseberg :)


Vi ska åka Balder :)


Jag och Tomi vann en hel del ;)


Blev även grillning på kvällen :)


Dagens bild på Mickis ;)

Nu till dagens konfirmation :)

Pernilla läser en text :)


SötHugo :)


Pernilla :)


Världens sötaste kusinbarn Tindra och Alice :)

Ja, nu orkar jag inte blogga mer, utan ska vara social mot Kristin genom att följa med i filmen ;)

Puss och kram

Farligt

Ja, det är farligt det här med nya datorer.. Sitter ju hellre och leker med den än packar, diskar och städar, som jag borde göra nu egentligen.. Men det löser sig, min kära pojkvän kommer inte hem på 30-45 min, har tid att vara lite duktigt om en stund ;)

Idag har jag varit i skolan och målat.. Ja, vi hade bild-workshop idag.. Det var.. intressant. Jag undrar om läraren vi hade verkligen ska lära ut saker till barn, hon verkade vara lite lat.. Men men, inget vi kan göra åt!

Ikväll blir det bara plugg, ska ha läst 1 bok + en artikel tills på torsdag.. men det hinner jag! :)

Puss och kram

Jag bloggar

Jag bloggar just nu från min fina, nya, egna bärbara dator! :D Köpte en fin Asus idag, som jag hittills är nöjd med :) Dock har jag inte gjort så mycket med den än, men den är helt okej fin iaf :P Så nu kan jag äntligen blogga även när jag är hemma hos Tomi och sitta vid msn, jag är inte socialt handikappad längre :P

Puss och kram

RSS 2.0