Min födelsedag

Jag har ju lovat att uppdatera bloggen, så får väl försöka skriva ett inlägg och berätta om min 20års dag :) Firandet började på tisdagen genom att Tomi, farmor och farfar kom och hälsade på med lite paket och så åt vi god mat. Fick bland annat pengar till en resväska och minneskort till kameran :)

På onsdagen väcktes jag av min familj, och fick frukost på sängen och paket :) Då fick jag sängkläder, och ännu mer pengar till en resväska :) Fick också en god macka och kladdkaka till frukost :P På förskolan firades jag genom att jag bjöd på glass, och fick ett paket (ett jättefint blockljus) av personalen och barnen!

Men på kvällen var det bästa firandet, gick då och åt middag på kvarters med hela Team Uddevalla! Har inte jättemycket bilder, de flesta ligger på Mickis kamera, så ni får nöja er med de jag har :)


Anja väljer mat


Kristin i en vanlig pose :P


Fick paket! :)


Emma :)


Jag blev glad över alla paket :)


Blev också efterrätt! :)


Mickis tyckte nog glassen var god  :P


Kristin också :P


Mickis  :)

Fick ju som sagt presenter av tjejerna också :) Av Emma och Lisa fick jag en ljus/blomdekoration, jättefin! Av Mickis, Kristin och Anja fick jag en hel del. Hmm.. Jag fick 6-pack nötcreme, en stor förpackning värmeljus, 6 st jättefina muggar, en burk som man ska ha the i, en burk med chaithe, och 4 st jättefina glas.. Om jag har glömt något ber jag om ursäkt :P Men blev väldigt glad, för chaithet, muggar, nötcreme och värmeljusen visar verkligen vem jag är. Jag älskar nötcreme, jag har ljus hemma som jag inte tänder för att de är för fina för det, så nu har jag ljus att tända, och så nu har jag lärt mig göra chailatte hemma, blir lite billigare än att köpa ute varje gång :P

Men tack för en jättebra födelsedag tjejer! Nu ska jag åka till systemet och handla för ikväll, eftersom det blir hockey och kanske lite party :P

Puss och kram

Sen uppdatering

Ja, jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera, men orkar aldrig! :S Kommer inte heller skriva långt nu heller, men lovar att FÖRSÖKA skriva ett långt inlägg i helgen, där jag berättar om veckan som gått :)

Puss och kram

Kast med liten kondom!

Ja, som rubriken säger, detta är vad vi ägnar oss åt under litteraturseminarium! (Och vi ska gå på högskolan). Med vi menar jag såklart Team Uddevalla. Det hela började med att alla var lite trötta, och på något sätt kom vi in på ämnet kondomer (Jag hade nog stor del av detta :P ) Det fortsatte med att vi tog fram en kondom och satte den över min vattenflaska:
 Slängde flaskan efteråt

Sedan fyllde vi kondomen med vatten:


Vi hade lite kul med den en stund:



Här är jag, Mickis och Kristin med våra snygga naglar(Som vi målade under den tidigare föreläsningen):


Sedan slutade allt med att vi kastade runt kondomen till varandra, som i att kasta gris, eller som jag sa; Kast med liten kondom!

Föreläsningen ägnades, som jag skrev, åt att måla naglarna:


En liten bön hade Mickis också tid med, undrar vad hon lyssnade på? :P


Ja, detta var min onsdag! Den förgyllde min vecka, hade så ont i magen efteråt, efter ha skrattat så mycket! :) Tack så mycket tjejer för en underbar litteraturseminarium! :)

Puss och kram

Helgen

Hmm.. vart ska jag börja..? Kan börja med T.s överraskning. Blir nog inte uppskattat om jag nämner alla detaljer, men den stora delen var att han hade köpt hjärtformade ugnsformar som han tänkte baka kladdkaka i och ge mig på fredagkvällen.. Sedan blev det inte riktigt som han ville, det slutade med att vi fick baka själva hemma hos mig, men tanken var god! (Sedan blev slutresultatet riktigt äckligt ändå, men det var mitt fel)

Lördagen spenderas hemma på dagen, och grejade med en del saker, bland annat plugg, promenad och matlagning. På kvällen åkte vi hem till Kristin och Robin för thaimat och melodifestival. Blev dock ingen melodifestival för mig och Kristin eftersom vi fick vänta i 1 timme på maten nere i stan, men som tur var fick Kristin en ros för besväret! ;)

Idag har jag jobbat, har varit väldigt lugnt, så var inte så ansträngade faktiskt.. Men det kan vara gott det med ibland.

Imorgon blir det skola igen.. Känner inte för det för 5 öre, är så stressad över denna kurs så det finns inte. Hade behövt hela veckan på mig för att hinna ikapp, eftersom min studieteknik inte är så bra.. Sedan har jag ingen självbevarelsedrift heller, så mesta tiden går åt att sitta vid datorn, se på tv, eller läsa andra böcker. Men måste rycka tag i mig själv om jag ska klara detta. Eller tror att jag ska klara det, men vill inte bli mer stressad. Och ju mer stressad jag är, desto mindre gör jag..

Ne, ska sluta klaga nu, var bara tvungen av avreagera mig lite..

Puss och kram

Utmaning!

Ja, har blivit utmanad av Emelie!

• Gå till dina "Mina bilder"

• Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
• Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
• Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.  (Har inte så många att utmana, men utmanar de jag har :P )


Ja, inte en bild på mig iallafall, men förlåt Kristin! :P

Jag utmanar:
Mickis
Kristin
Anja
Team Uddevalla
 (eftersom denna blogg ägs av flera personer, utmanar jag alltså Lisa eller Emma, eftersom de inte har någon egen blogg :) )

Idag har jag också varit riktigt duktig, var och simmade imorse i 1 timme, och sedan på eftermiddagen gick jag en promenad till mina älsklingar Oskar och Hugo! :) Tar inte mer än 15-20 minuter att gå, men eftersom det är uppförsbacke HELA vägen blir det rätt jobbigt :P Sitter nu också med Hugo i knäet, eftersom vi passar honom medans storebror är på simskola :)

Ikväll blir det lugnt, ska äta lite pizza och mysa :) Det ryktas också att jag ska få en överraskning av Tomi, meddelar sedan i bloggen om ryktet stämde! ;)

Puss och kram

I skolan

Sitter nu i skolan och lyssnar på Kristin o Therese när de pratar skolarbete och snuskbilder :P Har precis haft examination, en praktisk gestaltning där vi i min grupp spelade upp boken Pricken samt hade lite övningar som kunde kopplas till boken. Jag gjorde succé som Rosi ;) Men alla var duktiga, vi var bäst! ;)

Ska snart åka hem, eller ja, först ska jag hämta min syster efter skolan, sen hem till en stökig lägenhet :( Har ingen lust att åka hem, men har inget annat att göra :( Men men, det är så det är ibland :)

Nu är vi långlediga fram till måndag, ska bli riktigt skönt! Visst, har mycket att plugga och städa, men det är så det är. På lördag blir det iallafall lugnt, lite mysmiddag med älsklingen, kanske lite film och Ps2 också :) och självklart Melodifestivalen! ;)

Puss och kram

Edit: Riktigt kul att tjuvlyssna på Kristin och hennes grupp när de arbetar, Kristin är den lilla bossen! ;)

Nära döden och simning

Ja, efter en till förfrågan från Kristin, ska jag blogga om hennes nära döden upplevelse ;) Vi var på väg till bussen, på den halkiga vägen när det kom en bil. Och precis när bilen passerar oss halkar Kristin! :O Som tur var fanns jag där som kunde stötta henne när hon tog tag i min arm, så hon slapp hamna under bilen :P Iochförsig var bilen inte jättenära oss, men ändå, det hade kunnat gå illa! :P

För att lugna ner våra nerver bestämde vi oss för att gå och simma. Så blev en simtur på 45 minuter, var riktigt härligt faktiskt :) Ska också FÖRSÖKA vara duktig och gå upp tidigt imorgon för att hinna med en promenad, men tror inte det kommer hända, både för att det är tiiidigt (åker hemifrån 07.05, måste gå upp ca kl 05 om jag ska hinna gå) och för att det är mörkt ute, man vet aldrig vad som kommer fram här ute i skogarna och bland åkrarna! ;)

Resten av dagen tillbringades i skolan, där det blev plugg.. Eller ja, vi övade mest på vår gestaltning, så blev mycket lek, men det är fortfarande skolrelaterat, så då är det okej! :P

Ne, nu ska jag fortsätta läsa lite bloggar, och sedan ringa min kära pojkvän, som är upptagen med att titta på fotboll! :)

Puss och kram

Update

Eftersom Kristin så gärna ville ha en update får jag väl lyda henne! ;) Men kommer verkligen inte bli långt, ska gå ut till bussen om 20 min men är långt ifrån färdig!

Men det är så svårt att uppdatera bloggen nu för tiden, har ingen "inspiration" eller vad man kan säga.. Skolan tar för mycket tid, och när jag är hemma orkar jag aldrig... men men, får försöka bättra mig :)

Men här har du din update Kristin! ;)

Puss och kram

Pinsamt!

Förlåt för dålig uppdatering, men känner att jag varken har tid eller ork just nu, det är så mycket runt omkring, med skola och privatliv..

Men nu till det pinsamma! Jag jobbar på ett gruppboende i Kungsbacka, som timvikarie. De ringde mig i torsdags och frågade om jag ville jobba, och jag skrev upp: "Lördag 15-22" Men igår ringde jobbet igen: "Hej, vart är du? Du började för en timme sen".. Ja, så jag hade skrivit upp fel dag.. Men tur i oturen, jag var redan i Kungsbacka, så kom bara 1,5 timme försent, och hon som jobbade (hon skulle iväg med en boende) var inte arg alls. Men sen var det inte meningen, jag hade bara missuppfattat eller tänkt helt fel.. Jag kom ju dit som är det viktiga, men fortfarande pinsamt! :S Men rätt slappt igår, de två boende som var kvar gick och la sig vid 20.30, så var bara att bänka sig framför tvn resten av kvällen! :P

Sedan en glad nyhet! Jag fick G på min första salstenta! :D Trodde helt och hållet att jag skulle bli underkänd, men så var det inte som tur var :)

Puss och kram

VFU-Fest!

Ja, som sagt hade vi en VFU-fest lördagen den 31 Januari. Kommer lägga ut bilder, men de flesta bilder får tala för sig själv.. :P
















Undrar om Anja hittade något? :P


Det gjorde hon :P


Close-up :P


Close-up 2 :P

Akrobatiska Mickis :P

Tequila!


Undrar om det var gott?! :P








Resten av korten är för suddiga, eller för porriga för att läggas ut.. ;) Och jag lovar, det var en hel del porriga kort! :P Men det var riktigt kul, ligger nog på delad 1:a plats med tentafesten... ;)

Puss och kram

Förlåt

Förlåt för dålig uppdatering, men har varken orkat eller hunnit! Hinner tyvärr inte lägga upp bilderna från VFU-festen nu heller, men gör det så fort jag kan! :)

Puss och kram

Team Uddevalla

Team Uddevalla, jag har bara en sak att säga: Förlåt om jag betedde mig odrägligt/jättetöntigt igår! :S

Puss och kram

RSS 2.0